سردخانه اتمسفریک
در جواب آقای ساسان بخشایی
در مورد انبارهای با اتمسفر کنترل شده باید گفت در این تکنیک ،نه تنها میوه ها برای کاهش تنفس خشک می شوند بلکه گازهای اکسیژن ،دی اکسد کربن و نیتروژن موجود در انبار به طور دقیقی تنظیم می شوند.زمانی که سطح اکسیژن پایین آورده می شود و سطح دی اکسید کربن افزایش می یابد کاهش قابل توجهی در تنفس رخ می دهد و انبار داری در از مدت کاملاً عملی خواهد شد.برای محصولات مختلف در صد اکسیژن و دی اکسید کربن مختلف می باشد بایستی محدودیت های هر رقم به دقت رعایت شود وگرنه اختلالات فیزیولوژیکی ممکن است رخ دهد.این تکنیک جزئیات زیادی دارد . موفق باشید.
شماره تماس:۰۹۱۱۲۷۴۰۸۱۲
+ نوشته شده در شنبه چهارم آذر ۱۳۸۵ ساعت 21:35 توسط عیسی کرامتلو
|