چند سالي است كه با توليد محصولات كشاورزي ژنتيكي، محصولاتي كه ژن گياهي آنها توسط انسان دستكاري شده،بحث دامنه‌داري بين دانشمندان و مصرف‌كنندگان در مورد ضرورت و پيامدهاي توليد چنين محصولاتي بالا گرفته است.

تلويزيون بي.بي.سي در بخش خبري سه‌شنبه شب خود اعلام كرد: به تازگي يك شركت آمريكايي در كاليفرنيا خبر از توليد نوعي برنج ژنتيكي داد كه با ژن انساني اميخته شده است.

اين برنج داراي نوعي پروتئين انساني موجود در شيرانسان است كه به گفته محققان مي‌تواند موجب درمان برخي بيماريها در كودكان به ويژه كودكان فقير افريقايي شود.

اين محصول در حال حاضر مجوز توليد آزمايشگاهي را اخذ كرده است، اما توليد آن موجب اعتراضاتي از سوي هواداران محيط زيست و گروههاي ناظر بر سلامت افراد شده، زيرا آنها معتقدند مصرف اين نوع محصولات مي‌تواند پيامدهاي منفي جدي بر سلامت انسان داشته باشد.